Binære optioner er en ny og innovative trend i den finansielle ”spread-betting” industri. Kend forskel på fakta og myter for at opnå succes i dette spændende nye finansielle spil.

  • Det hele handler om held

MYTE. Ikke rigtig. Selvom last-minute ændringer i instrumentets pris er uundgåelige, er der strategier, som du kan lære for at håndtere risici og forøge dine chancer for at tjene penge.

  • Jeg skal være en ekspert i finans og aktier for at investere i binære optioner.

MYTE. Hvis du har den rette personlighed, så kan denne type af trading være en fantastisk måde at forøge din indtjening på. Du bliver nødt til at være bestemt, tålmodig samt villig til at investere tid og kræfter på at lære alt, det du kan, om binær trading.

Men sammenlignet til det konventionelle marked, behøver du ikke at være en ekspert. Faktisk er de til dels designet til at være et mere simpelt investeringsalternativ forhold til traditionel investering.

Selvfølgelig, hvis du er en finansiel ekspert, så er du allerede godt på vej og foran.

  • Fantastisk. Så alle kan faktisk gøre det.

 Fakta. Alle KAN gøre det. Trading med binære optioner er dog ikke for dem, der har en gambler mentalitet, som gerne vil vælge Call og Put tilfældigt hele dagen. Disse mennesker vil tabe mange penge. Se nummer 2 for at læse mere om dette emne.

  • Det er kedeligt at skulle forudsige, om en aktie stiger eller falder inden for en time.

 MYTE Intet kunne være længere fra sandheden! Priser kan ændre sig på et øjeblik på grund af forskellige ændringer i markedet.

  • Jeg har brug for en masse penge for at komme i gang.-

MYTE. Du kan starte med at trade for så lidt som $100.

  • Kommissionen for at købe binære optioner er høj.

– MYTE. Markedspulsen tager ikke en afgift på kommissionen. De fleste online mæglere tager ikke en afgift på kommissionen. Find en mægler, der ikke opkræver denne afgift og giver en sikkerhedsrate.

  • Det er en let måde at tjene penge på.

Fakta. Se nummer 2 for mere information om den personlighed, som man gerne skal have, når man trader binære optioner.

Igen, dette er ikke for de svage. Men med noget research og viden om industrien, så kan du sagtens tjene penge.

  • Binære optioner er korttidssigtede optioner, som udløber inden for en dag eller en enkelt time.

FAKTA. Ja, binære optioner er korttidssigtede og bruges til daglig trading og selv til timebaserede trades.

  • Jeg skal tabe en masse penge før jeg forstå, hvordan det hænger sammen.

MYTE. De fleste platforme tilbyder, at du kan starte med at øve med ”lege” penge. Dette er stærkt anbefalet at gøre, inden du går i gang med at trade med rigtige penge. På denne måde vil du minimere risikoen for at tabe en masse penge på grund af manglende erfaring.

  • Binære optioner er en relativt ny form for trading og er den mest simple form, der findes.

FAKTA. Binære optioner har kunne været på markedet de sidste to til tre år. Men de er blevet populære og er begyndt at vokse mere og mere hver dag. De er meget mere simple end traditionelle investeringsmetoder.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>